Het 7-stappenplan

Mijn 7-stappenplan is een kleurentraject dat de essentiële basis vormt van mijn gehele coachingaanbod. Dit traject is ontworpen als een symbolische weergave van ons chakrasysteem, waarbij elke stap overeenkomt met een aspect van dit systeem.

Groei in jouw kracht met mijn uniek 7 kleurentraject

Nele Hermans zelfvertrouwen coach kinderen jongeren en volwassenen

Het kleurentraject als rode draad doorheen mijn coachingtrajecten

Het traject staat symbool voor ons chakrasysteem. Chakra’s zijn eigenlijk energieknooppunten. Er zijn er 7 die langs je ruggengraat lopen van je kruin tot je stuitje. Elke chakra heeft een eigen kleur en staat in verbinding met bepaalde organen en spiergroepen. Iedere chakra heeft zijn eigen fase, waarin bepaalde vaardigheden ontwikkeld worden. Hier kan wel eens energie vast komen te zitten. Door aandacht te hebben voor deze energiepunten, worden blokkades vrij gemaakt en kunnen we patronen doorbreken? Op die manier zorgen we voor verbinding tussen hoofd, hart en buik en krijgt zelfvertrouwen alle kansen om te groeien.

Jouw Persoonlijke Reis

Iedereen verdient het om vol zelfvertrouwen door het leven te gaan, of je nu jong bent of volwassen. Mijn coaching aanbod is flexibel: je kunt kiezen voor losse sessies of je engageren in een volledig traject.