Flexibele coaching
voor groei in zelfvertrouwen

Als zelfvertrouwencoach bied ik ondersteuning op maat aan voor alle leeftijdsgroepen: kinderen, jongeren en volwassenen. Elk programma is zorgvuldig afgestemd op de specifieke behoeften en uitdagingen die passen bij elke levensfase. In mijn praktijk zet jij de koers uit, met opties die bij jouw leven passen. Hoewel je altijd vrij bent om losse sessies te kiezen, raad ik het volledige traject met het 7-stappenplan aan voor de beste resultaten. Dit kleurentraject is diepgaand en effectief, en als bonus krijg je aan het eind een waardevol werkboek mee. Zo kun je blijvend aan jezelf blijven werken, ook nadat onze sessies zijn afgerond. Jij kiest wat het beste voor je werkt, en ik ben er om je daarbij te begeleiden!

Trajecten op basis van het 7 stappenplan

We doorlopen samen de verschillende stappen om een stevig fundament te leggen voor blijvende verandering. En voor wie zijn groei wil bestendigen, bieden we de mogelijkheid tot tweewekelijkse of maandelijkse vervolgsessies na afronding van het traject. Sommige trajecten kunnen zowel individueel als in groepsverband gevolgd worden. De groepstrajecten benutten de kracht van samenwerking en gedeelde ervaringen, wat een extra dimensie van ondersteuning en herkenning biedt. Voor degenen die worstelen met sociale angst, of die een meer persoonlijke benadering verkiezen, zijn individuele sessies de ideale keuze om in een veilige en ondersteunende omgeving aan zelfvertrouwen te werken.

Mijn aanbod van trajecten:

Nele Hermans zelfvertrouwen coach kinderen jongeren en volwassenen

Losse sessies op maat

Als je de voorkeur geeft aan meer flexibiliteit of je bent niet in staat je te binden aan een volledig traject, dan sta ik graag klaar met losse sessies. Deze benadering stelt jou in staat om je eigen tempo te bepalen en te werken aan je zelfvertrouwen op een manier die past bij jouw leven en behoeften.

Mijn uurtarieven voor losse sessies:
vervolgsessie na traject: €78 per uur
losse sessie: €87 per uur

Laat ons kennismaken

Had je graag nog meer info of wens je een traject of losse sessies in te plannen, boek dan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek of stuur ons een berichtje.

ik wil een gratis gesprek!